Maximaliseer laswaarde!

Intuïtief ontwerp voor gemakkelijk gebruik

De XM500 Pulse heeft een gebruiksvriendelijke interface die de instellingen die gebruikers het meest gebruiken, benadrukt. Achtergrondtabellen met honderden opties zijn beschikbaar voor gedetailleerde instellingen.

Ervaar 406 lasprogramma's

De XM500 Pulse biedt 406 lasprogramma’s voor staal, roestvrij staal, aluminium, koper en zinklegeringen. Het elimineert spatten en de noodzaak voor nabewerking en heeft een geheugencapaciteit van 99 programma’s.

Geavanceerde Instellingen

De functietabel biedt geavanceerde instellingen voor MIG/MAG, TIG en MMA lassen, zodat aanpassingen mogelijk zijn naar behoefte.

Hoge lassnelheid, lage warmte-invoer

Door synergetisch te werken wordt de spanning na druppeloverdracht constant gehouden. Dit verhoogt de lassnelheid en vermindert de warmte-invoer, met een intensere boog als resultaat.

Geen spatten bij het lassen

De puls-techniek zorgt ervoor dat er geen spatten zijn bij het lassen van aluminium, roestvrij staal en andere metalen. Dit zorgt voor een perfecte lasprestatie.

Perfect lassen van dunne materialen

Duo Pulse werkt goed bij zowel hoge als lage lasvermogens, waarbij het diep doordringt bij hoog vermogen en het lasbad koelt bij laag vermogen. Dit zorgt voor uitstekende resultaten bij dunne materialen, hoeklassen en precisieklussen.

Gemakkelijke controle bij verticaal en bovenhands lassen

Position is handig bij zowel hoge als lage lasvermogens, waarbij het diep doordringt bij hoog vermogen en het lasbad koelt bij laag vermogen. Dit maakt het werken in verticale en bovenhands lasposities gemakkelijker en zekerder.

Vermijd overmatige warmte

XCold gebruikt korte sluitingen bij lage stroomniveaus, wat zorgt voor goede smeltkracht en kwalitatieve lasnaden zonder te veel warmte toe te voegen.

Uitstekende wortelpenetratie

XRoot gebruikt korte sluitingen bij lage stroomniveaus om diep door te dringen en een sterke verbinding te maken, vooral bij moeilijke posities.

Efficiënt lassen van dikke metalen

XDeep werkt met hoge frequentie en lage stroompulsen om snel te lassen met minder warmte, vooral bij staal- en roestvrijstalen toepassingen, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

100% penetratie

Als de vrije lengte van de draad groot is (de contactmond staat te ver van het werkstuk), daalt de referentiestroom en neemt de doordringing af om de spanning gelijk te houden. Als de referentiestroom lager is dan verwacht, verhoogt XStabil de draadsnelheid om te voorkomen dat de referentiestroom daalt en om de doordringing constant te houden.

  • Houder voor aluminiumtoorts

  • Aluminium hoezen

  • Compacte draadaanvoereenheid

  • Beschermkap voor voorpaneel
  • RGB-led-statusverlichting

  • Aanrakingsboogontsteking
  • Automatische draadsnijding aan het einde van het lassen

  • Kalibratie van draadsnelheid
  • Verlichting van de draadaanvoereenheid
  • MMA-verbinding in de draadaanvoereenheid

  • Gasbesparingssysteem
  • Gasfilter
  • Vloeistoffilter
  • Ventilatiefilter voor de ventilator
  • Houder voor slangpakket
  • Extern vervangbare vloeistof- en gasaansluitingen
  • Dubbel geboute machineconnectordeel
  • Lasmoer voor messing
  • Industriële wielen
  • Optionele wielen voor de draadaanvoereenheid

Afstandsbedienbare toorts

Met de afstandsbedienbare toorts kan je draadsnelheid, booghoogte en programma gemakkelijk aanpassen voor of tijdens het lassen, zonder de machine-interface te gebruiken. Dit verbetert het gemak en de productiviteit voor de lasser.

4x4 draadaanvoereenheid

De 4×4 draadaanvoereenheid heeft sterke grip op de draad zonder deze te beschadigen, waardoor continu draadvoeding mogelijk is zonder draadbreuk.

256 PPR opteller

Deze regelt de draadsnelheid 50.000 keer per seconde, waardoor de draad constant in het lasbad komt en problemen zoals toortsbuiging en draadverontreiniging worden geminimaliseerd.

Ondersteuning voor slangpakket

Een gemakkelijk verwijderbare ondersteuning houdt de kabels en slangen veilig vast aan de machine, waardoor schade wordt voorkomen tijdens beweging.

Voorwaarts draad, terugdraad en gastest

Hiermee kunnen draad- en gasaanpassingen snel en veilig worden uitgevoerd, waardoor gasverspilling wordt voorkomen.

Slimme koeling

Intelligente koelventilatortechnologie vermindert geluid, stofophoping en energieverbruik, waardoor de levensduur van de ventilator wordt verlengd.

Militaire standaard connector

Biedt duurzaamheid, afdichting, bescherming tegen elektromagnetische interferentie en gemakkelijke installatie.

Touch arc ignition

Bij touch arc ignition worden unieke instellingen toegepast voor het starten van elke las. De draad maakt eerst contact met het werkstuk bij een lagere snelheid. Zodra de boog begint, gaat de draadsnelheid automatisch omhoog. Deze technologie vermindert slijtage aan de contacttip, verbetert de productiviteit en voorkomt fouten bij het starten van de lasboog.

Adaptieve boogbesturing

Een geavanceerde microprocessor regelt de stroom 40.000 keer per seconde om de booghoogte constant te houden. Dit zorgt voor betere controle over het smeltbad en verhoogt de productie-efficiëntie.

Geavanceerde lasprocessen

Optimale prestaties worden bereikt met gecontroleerde warmte-invoer, minimale vervorming en hoge afzetsnelheid, geschikt voor verschillende metalen zoals aluminium, koolstofstaal en roestvrij staal.

Efficiëntie, kostenbesparing, onderhoud en kwaliteitsbeheer zijn gegarandeerd met Kolarc.Cloud!

Bekijk

Neem contact met ons op.

We zullen op maat gemaakte oplossingen voor u maken.

Deel uw opmerkingen en verzoeken met ons en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

 

4 + 13 =